به من اطلاع دهید! در صورت موجود شدن به شما از طریق ایمیل اطلاع رسانی میشود
Email تعداد -ایمیل شما در فروشگاه پارسه محفوظ می ماند.

چگونه دستگاه‌های متصل به اپل آی‌دی خود را پیدا کرده و حذف کنیم؟

اپل آیدی

چگونه دستگاه‌های متصل به اپل آی‌دی خود را پیدا کرده و حذف کنیم؟

به کمک قابلیت جدیدی در iOS 10.3، حالا می‌توانید تمام دستگاه‌هایی که به‌حساب کاربری اپل شما متصل شده‌اند را از آیفون خود ببینید.

می توانید وضعیت قابلیت های Find My Phone و بک‌آپ iCloud آن دستگاه‌ها را هم چک کنید. اطلاعات دستگاه نظیر مدل، نسخه و شماره سریال را ببینید. یا حتی کارت‌های Apple Pay را از آن‌ها پاک‌کنید. اینکه تمام اطلاعات در یک محل جمع‌آوری می‌شوند، مدیریت دستگاه‌های اپل را بیش‌ازپیش آسان می‌کند.

برای دسترسی به منوی جدید، به‌سادگی از هر دستگاه آی‌اواسی که به حساب کاربری اپل شما دسترسی دارد، تنظیمات را بازکنید. چینش جدید تنظیمات، بخش موردنظر ما را درست جلوی چشم قرار می‌دهد. بر لینک پروفایلتان در بالای صفحه ضربه بزنید تا منوی Apple ID را بازکنید.

به پایین منوی Apple ID بروید و در آنجا لیستی از تمام دستگاه‌هایی که به حساب کاربری اپل شما متصل شده‌اند را می‌بینید. این موارد می‌توانند شامل دستگاه‌های iOS، Apple TV، Apple Watch و کامپیوترهای احراز هویت شده بشوند. منظور از کامپیوترها، ماشین‌هایی که از ویندوز یا macOS که از نرم‌افزار iTunes یا iCloud به کمک حساب کاربری شخص استفاده می‌کنند است. در عکس‌های زیر از iPad برای بررسی هرکدام از ورودی‌ها استفاده می‌کنیم.

در اینجا می‌توانید اطلاعات متنوعی درباره دستگاه‌ها مثل وضعیت قابلیت Find My iPhone یا iPad یا وضعیت بک‌آپ‌های iCloud را ببینید. توجه کنید که اگر این قابلیت‌ها را فعال نکرده باشید، هیچ‌کدام را در اینجا نخواهید دید.

می‌توانید شماره مدل، شماره نسخه iOS و شماره سریال دستگاه را ببینید. این قابلیت برای زمانی که می‌خواهید جهت بهره‌مندی از گارانتی، شماره سریال را در اختیار کارمندان اپل قرار بدهید اما دستگاه را پیش خود ندارید بسیار کاربردی است. می‌توانید از این منو کارت‌های Apple Pay که در دستگاه موردنظر ثبت‌شده‌اند را هم جهت جلوگیری از سوءاستفاده حذف کنید.

مهم‌تر از همه، می‌توانید آن دستگاه را به کمک انتخاب گزینه Remove From Account در پایین‌ترین قسمت صفحه، از حساب کاربری خود حذف کنید. این کار به کمک یک‌بار لمس صفحه و بعد تائید دستور انجام می‌شود، اما مهم است بدانید که دقیقاً چه‌کاری را انجام می‌دهید.

با این کار دسترسی به iCloud و سرویس‌های دیگر اپل را از آن دستگاه حذف می‌کنید. شخصی که آن دستگاه را در دست داشته باشد، نمی‌تواند به کمک حساب شما خریدی انجام دهد یا به تنظیمات حسابتان دسترسی داشته باشد؛ اما توجه کنید که اطلاعات قبلی شما از آن دستگاه حذف نخواهد شد. برای اینکه از راه دور اطلاعات یک دستگاه را پاک‌کنید، باید قابلیت Find My … را برای آن دستگاه فعال کرده و ابتدا اطلاعات آن را پاک‌کنید، درنهایت دستگاه را از حساب خود حذف کنید.

همان‌طور که احتمالاً خودتان هم حدس زده‌اید، بعدازاینکه دستگاهی را از حساب خود پاک کردید اگر دوباره با Apple ID خود از آن دستگاه استفاده کنید، به لیست حساب کاربری‌تان بازخواهد گشت.

درباره نویسنده